+377 (0) 44 400 693

Rrobaqepësi

Flora MODA me një përvojë pune  30 vjeqare ne lëmin e rrobaqepësisë,  njihet për prodhime origjinale vendore sipas shijes së klientelës. Pra prodhimet tona janë ekskluzivisht për gjininë femrore si: fustane nusërie, vello, fustane per mbrëmje, fustane mature, funde të ndryshme, komplete femrash, bluza, pantallona dhe shumë artikuj të tjerë për femra. 

Exception occured, code: 190 with message: Error validating application. Application has been deleted.Undefined variable: arrFBrequest in /home/hallkawe/www/flora.moda/Plugin/FacebookLastPosts/bd/bdFacebookGraph.php:52

Të fundit #floramoda