+377 (0) 44 400 693
Veshja mund të jetë
aseti juaj më i
madh

Vello

Fustana për mbrëmje

Prom & Maturë

Mirësevini

FLORA Moda me një përvojë pune  30 vjeqare ne lëmin e rrobaqepësisë,  njihet për prodhime origjinale vendore sipas shijes së klientelës. Pra prodhimet tona janë ekskluzivisht për gjininë femrore si: fustane nusërie, vello, fustane per mbrëmje, fustane mature, funde të ndryshme, komplete femrash, bluza, pantallona dhe shumë artikuj të tjerë për femra.

Nga galeria


mbi 800 produkte

  100 % kualitet
  100 % dizajne unike
mbi 5000 klientë të kënaqur
Exception occured, code: 190 with message: Error validating application. Application has been deleted.Undefined variable: arrFBrequest in /home/hallkawe/www/flora.moda/Plugin/FacebookLastPosts/bd/bdFacebookGraph.php:52

Të fundit #floramoda